Vidar Busk

Vidar Busk markerte i 2014 sitt 30-årsjubileum som profesjonell artist. Han er på veien med sitt "nye" True Believers og har mange spennende prosjekter på gang.

De siste årene har han turnert med bandet og musikken han slo gjennom med i 1997, Vidar Busk & His True Believers. Siste tilskudd i bandet er munnspilleren og vokalisten Eirik Bergene. Med fra originalbesetningen til True Believers i 1996 er bassisten Rune Endal. Trommeslageren Alexander Pettersen har også spilt med Vidar i mange år. På orgel og piano finner vi Dag Yri.

Publikumsetterspørselen etter å få gjenoppleve Vidars kjente låter fra 90-tallet har vært stor, og nå ser Vidar framover igjen og starter et nytt kapittel i karrieren. Har tar med seg bandnavnet True Believers videre, men nå med ny besetning og ny musikk. Publikum vil fortsatt høre musikk fra hele Vidars karriere med låter som "Stompin' Our Feet With Joy" og "I Came Here to Rock", men i tillegg vil man få ny musikk i velkjent energisk True Believers-stil.

Vidar Busk & His True Believers turnerer i 2015 som kvintett som kan utvides med tre blåsere ved spesielle anledninger.

Kommande konserter

Följ på hemsida  Följ på facebook  Lyssna på Spotify  Lyssna på iTunes 
Url:http://ws.spotify.com/lookup/1/?extras=albumdetail&uri=spotify:artist:7bbkRaebsI7fzfa9l5LWG3
res:System.Net.WebException: The remote server returned an error: (404) Not Found. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at umbraco.library.GetXmlDocumentByUrl(String Url)
botbodyblackshadow