Bob Hund

Da bob hund slapp ”Folkmusik för folk som inte kan bete sig som folk” i 2009 var det bandets første studioalbum siden ”Stenåldern kan börja” fra 2001. De siste 7 årene har de utvilsomt vist seg som Sveriges mest unike og kreative band, ved stadig å utvikle seg og ved å utfordre betydningen av hva et rockeorkester kan være. Etter gjenoppstandelsen har bandet blant annet auksjonert bort sine instrumenter, arrangert sin egen bob hund-festival og skrevet og framført musikk til stumfilm.

Også rent musikalsk har bob hund utfordret seg selv og sitt univers i jakten på nye lydbilder og nye historier. Det har ført til mange utgivelser og lovord de siste årene. bob hund er et band som ikke bare tør å utsette seg for ukjente og usikre situasjoner, men som faktisk anser den spenningen som oppstår i disse situasjonene som en verdi i seg selv. Kanskje selve poenget. En holdning som også gjør bandet til noe av det mest eksplosive og uforutsigbare man kan se på en scene.

Thomas Öberg, Johnny Essing, Conny Nimmersjö, Mats Hellquist, Jonas Jonasson och Christian Gabel. Seks individer som ikke passer inn, men som passer sammen. Tilsammen skaper de en egen verden der virkeligheten speiles i all sin vakre skjevhet. bob hund er høyaktuelle med albumet ”Dödliga klassiker” som ble sluppet 13. september, og en omfattende skandinavisk turnè høsten 2016. 

De er seks individer i bandet som ikke passer inn men som passer sammen. Tilsammen skaper de en egen verden der virkeligheten speiles i all sin vakre skeivhet.

Följ på hemsida  Följ på facebook  Följ på instagram  Följ på twitter  Lyssna på Spotify  Lyssna på iTunes  Se på youtube  Lyssna 
botbodyblackshadow