Coucheron

Sebastian Kornelius Coucheron-Gautier Teigen aka Coucheron er en av Norges absolutt mest lovende produsenter, låtskrivere og artister. Utvalgt av Spotify til «Spotlight Artist» i 2015 og med hiter som «Ruby», «Deep End» og «Honky Donk» ga ham millioner av streams, og gikk til topps på Hype machine ved flere anledninger. Coucheron har produsert og remixet låter for og med artister som Mayer Hawthorne, B.o.B, CeeLo Green, Charlie Puth, Nick Jonas, Pitbull og Noonie Bao, bare for å nevne noen.

 

22-åringen fra Oslo har en unik stil som er utviklet med en leken flørting med flere sjangre, men dj-settene: pur lykke og svette. Funfact: Han samarbeid med Kehlani og deres grammynominerte låt «Alive» ble delt av Taylor Swift og hennes 'Songs That Will Make Your Life More Awesome’-playlist. Coucheron ga ut sin debut-EP «Playground» i 2015 og satt fyr på diverse dansegulv i Norge, USA og Russland. Han produserte også Thomas Dybdahls ep «History» som ble gitt ut sommeren 2016.

 

Aktuell med: Omfattende USA-turné med norske Lemaítre i 2016. Ny singel tidlig i 2017. 

 

Följ på facebook  Följ på instagram  Följ på twitter  Lyssna på Spotify  Se på youtube 
Url:http://ws.spotify.com/lookup/1/?extras=albumdetail&uri=spotify:artist:6ly2Z6h9dOerORbK1l2N8D
res:System.Net.WebException: The remote server returned an error: (410) Gone. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at umbraco.library.GetXmlDocumentByUrl(String Url)
botbodyblackshadow