Eagle-Eye Cherry

Eagle-Eye Cherry's Møte med byen Nashville vekket lysten til å spille inn ny musikk og spille live igjen. Noe som overhodet ikke var sikkert etter flere års opphold. Med sitt nye album "Streets Of You", begir Eagle-Eye Cherry seg ut på en omfattende nordenturné med start i Stockholm 13. februar.

 

-Endelig er det klart! Jeg skal gjøre det jeg elsker mest av alt... turnere. Jeg har ikke spilt i Sverige på 14 år så det blir veldig gøy å spille på hjemmebane. Vi sees snart!! Sier Eagle-Eye Cherry. 

 

Sammen med tekstforfattere som Petter Kvint, Victor Thell ( Smith & Thell) og David Björk ble albumet "Streets Of You" til i Blackbird Studios i Nashville og legendariske Atlantisstudion i Stockholm. Albumet er artistens 5. album og ble utgitt i oktober tidligere i år,  i sammenheng med releasen ble det gjort en turné i Spania, Frankrike og Sveits.

 

Ingen kan ha unngått å høre "Save Tonight" som er streamet over 180 millioner ganger på Spotify og fortsatt spilles på radio over hele verden. Verdenshiten ble først utgitt i Sverige og nådde USA sommeren 1998, hvor den endte opp med å bli USA's mest spillte låt  på radio samme år.

Följ på facebook  Följ på instagram  Lyssna på Spotify 


botbodyblackshadow