Hank Von Hell

 Dias de Muertos - De dødes dag- 2 november 2018. Hank von Hell står opp fra de døde. Vantro og forskrekkelse over det mest uventede comebacket i comebackbransjen, gikk fort over til etterlengtet entusiasme og tårevåt gjensynsglede. Hank von Hell var tilbake fra de døde. Da alle hadde gitt opp håpet om å få se den mest karismatiske og fandenivoldske frontmannen i Norden. 

 

Hans solo debut «Egomania» ble hyllet som et mesterverk av en samlet internasjonal musikkpresse, og i løpet av det første comebackåret har han spilt nærmere 70 konserter, i Sverige, USA, EU og UK. I Norge har han derimot holdt en lav profil og kun deltatt i MGP med låten «Fake It» samt holdt en mindre konsert i kjølvannet av Grand Prix sirkuset. «Jeg vil vente med Norge til jeg føler det er akkurat så fett som hjemmefansen fortjener.» forklarte han. Og det er så fett nå. 2020 er året hvor Hank slipper sitt andre album «Dead». Her tar han et tyngre og mørkere steg videre, fra «Egomanias» rett i trynet fuck you punk, og viser den farlige og uforutsigbare siden som så mange forbinder med Norges mest ikoniske rockestjerne gjennom tidene: Hank von Hell. Og denne gangen vil han også spille i sitt hjemland, til stor glede for sine norske fans. 

De som har opplevd en av Hank’s konserter i nyere tid, kan fortelle at den tidligere frontmannen i Turbonegro, leverer et forrykende show på et mye høyere nivå enn han noensinne har levert før. Det er bare å glede seg.

 

Kommende konserter

Följ på hemsida  Följ på facebook  Följ på instagram  Lyssna på Spotify 
botbodyblackshadow