Jaa9

Det er en høyaktuell og  oppegående raplegende som legger ut på veien i 2019. Jaa9 gjør et klassisk og hardtslående show, der han plukker kirsebær fra egne album og samarbeidsprosjekter med andre opp gjennom tidene. Her blir det både gamle og nye live-bængere, fra Bondegramatikk og OnklP-samarbeid til 2018s ærligste tekst «Oppi Her»!  

 

Kommer for å rive et samfunnshus nær deg!

 

 

Om albumet      «I Skyggen» (2018)

 

Johnny Silseth, bedre kjent som Jaa9, har sammen med sin faste makker OnklP vært en premissleverandør i norsk hiphop siden oppstarten tidlig på 2000-tallet.

 

Nå er den sympatiske artisten endelig klar med sitt første soloalbum, som har fått tittelen «I skyggen». Etter mannens eget utsagn, er dette første smakebit av et større prosjekt han har på gang, og på nyåret 2019 kommer andre del av skiva som vil fullføre "I skyggen".

 

Dette er første gang på lang tid at Jaa9 både har produsert og laget egne beats. Etter en lengre periode med tilgang til eget studio på fast basis, har han lekt seg frem til låtene som utgjør soloprosjektet.

 

Albumet er i sin helhet produsert av Jaa9 selv, i samarbeid med Henrich Primrose. Flere singler fra prosjektet har allerede sett dagens lys, i form av knallåtene «Oppi her», «Folk» og den nyeste og helt fabelaktige «Helt alene» feat Snow Boyz. I tillegg finner man selvsagt et spor med OnklP på skiva. 

 

Med seg på veien har Jaa9 også med seg Akjeft, en annen ringrev fra det gamle rapkollektivet Dirty Oppland. Akjeft har i nyere tid plukket opp musikken for fullt igjen, og slipper sin første soloutgivelse tidlig 2019.

 

Det er bare å lene seg godt tilbake og nyte et stykke norsk raphistorie når ringreven fra Oppland serverer oss 8 friske låter fra sitt liv «I skyggen».

Följ på hemsida  Följ på facebook  Följ på instagram  Följ på twitter 
botbodyblackshadow