KingSkurkOne

KingSkurkOne kom fra undergrunnen og sprengte raskt grensene med sin særegen stemme og lekne tekstunivers. Kombiner dette med hardtslående beats og storslåtte låter, så skjønner du hvorfor Skurken streamer millioner!

 

«Bængshot» gjorde KingSkurkOne til allemannseie, og fikk ham nominert til både Spellemannprisen og P3Gull. Og med en katalog som har streamet godt over 34 millioner kan det trygd sies at han har et bredt reportoar med kanskje det beste landet har å by på av norsk Rap og R’n’b. 

 

Med albumet «Ny Shit & Bonuser» fylteSkurken Rockefeller våren 2019. Siden fulgte en festivalsommer på de største scenene, på blant annet Findings, Palmesus og Stavernfestivalen.

 

KingSkurkOne har samarbeidet med storheter innen norsk hip hop som Lars Vaular, Cezinando, Kamelen, OnklP, med flere. Og kan utvilsom sies å være norsk hiphops største innflytelse de seneste årene.

Följ på facebook  Lyssna på Spotify 
Url:http://ws.spotify.com/lookup/1/?extras=albumdetail&uri=spotify:artist:0GJpcPq3tHjeDUB8I05Wxc
res:System.Net.WebException: The remote server returned an error: (410) Gone. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at umbraco.library.GetXmlDocumentByUrl(String Url)
botbodyblackshadow