Morgan Sulele

Låtskriver og artist Magnus Clausen hadde sitt kommersielle gjennombrudd med den Spellemann-nominerte låten «Bare Min» som toppet norske hitlister i seks uker i 2015. Under artistaliaset Morgan Sulele oppnådde han over 100 millioner streams på Spotify i løpet av et år, spilte på VG-lista og turnerte land og strand. Som en del av studiokollektivet på Jar har Clausen samarbeidet med artister som Tix, Katastrofe, Staysman & Lazz, Innertier, Marcus & Martinus, Loke og Tungevaag & Raaban blant annet som låtskriver, vokalist og co-produsent. «Samsara», som han skrev med Tungevaag & Raaban, var topp 10 i hele Norden i 2015 og «All For Love» som han var med på å skrive og produsere ble i 2018 ble nominert til svensk Grammis, og lå på Topp 20 i hele Norden den sommeren. 

 

I Norge sto Magnus bak fem låter på den Norske Topp 50-listen i over to måneder sammenhengende sommeren 2019, og det norske folk vil bli bedre kjent med han under årets Hver Gang Vi Møtes som begynner på TV2 10. januar.

 

Morgan Sulele har hatt ni låter Topp 40 på VG-Lista i totalt 88 uker, tre av de har ligget på topp 10. Hans debutalbum «Morgan Sulele» debuterte på 2. plass på VG-Lista 2016 og lå der i over 20 uker sammenlagt.

Följ på facebook  Följ på instagram 
Url:http://ws.spotify.com/lookup/1/?extras=albumdetail&uri=https://open.spotify.com/artist/3EaDukxGx5viO0MTLW1a5X?si=03Be-utoQXWtyacKJHI7dg
res:System.Net.WebException: The remote server returned an error: (410) Gone. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at umbraco.library.GetXmlDocumentByUrl(String Url)


botbodyblackshadow