ShitKid

ShitKid, aka Åsa Söderqvist, har på bare to år rukket å bli en av Sveriges mest omtalte nye artister. Hun har blitt hyllet av internasjonal presse for sine tre EP-slipp og debutalbumet "Fish". I mai er ShitKid aktuell med det nye albumet «Detention», og allerede nå er singelen "SuMmEr BrEaK" ute.

 

Sounden kan beskrives som en slags skjev anti-pop. Innspilt hjemme, lo-fi skrevet og produsert av Åsa selv, og i tillegg preget av innflytelser fra blant annet grunge og garagerock.

 

ShitKid debuterte i 2016 og fikk oppmerksomhet umiddelbart av blant andre The FADER, Dazed, P3 og SVTs Gomorron. Hun har de siste årene trådt fram som en av Skandinavias mest spennende, nye, alternative og provoserende liveartister. Hun har turnert rundt i Skandinavia og Europa med konserter på festivaler som Roskilde, Way Out West, by:Larm og The Great Escape.

 

For ganske presis et år siden ble EP-en «This Is It» sluppet, som introduserte ShitKids musikk for et bredere publikum. På samme tid gjorde hun sin første fremtreden i USA under SXSW-festivalen. Debutalbumet "Fish" vant pris for Årets rockalbum 2017 på Manifestgalan. I år er hun nominert i kategoriene «Årets Live» og «Årets Musikkvideo» på samme galla!

 

I vinter slapp Shitkid tre nye singler fra albumet «Detention», som kommer i mai. 

 

 

Följ på facebook  Följ på instagram  Lyssna på Spotify 
botbodyblackshadow