Vazelina Bilopphøggers

Vazelina Bilopphøggers startet opp i romjula 1979 hjemme i bryggerhuset til Arnulf Paulsen.  Etter å ha deltatt på landsfinalen i Rocke-NM i 1980 kom singleplata "Gi meg fri i kveld" og "Bilopphøggerboogie". Begge melodiene gikk rett til topps på Norsktoppen. Dette resulterte i suksessalbumet "24 timers service".

I snart 40 år har bandet spilt tusenvis av konserter, forestillinger og ikke minst hatt sin egen Hjulkalender på TV2. I løpet av deres fartstid har de samarbeidet med artister som; Øystein Sunde, Hege Schøyen, May-Britt Andersen, Øyvind Blunck og mange mange fler. I den senere tid har Eldar Vågan vært å se i serien "Hver gang vi møtes" på TV2.

Vazelina Bilopphøggers har solgt godt over 1 million album og endelig skal karene i Vazelina Bilopphøggers gjøre festivaler igjen. Det berømmelige bandet kommer i biler med Blålys og Surfbrett under armen rundt til hele Norge denne sommeren. De er fulle av drivstoff og kjører et gnistrende live-show fylt av humor og folkekjære låter.

 

Följ på hemsida  Följ på facebook  Lyssna på Spotify  Lyssna på iTunes  Se på youtube  Lyssna 
Url:http://ws.spotify.com/lookup/1/?extras=albumdetail&uri=https://open.spotify.com/artist/4FC10Nffya2LWWVBfrw0gr
res:System.Net.WebException: The remote server returned an error: (404) Not Found. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at umbraco.library.GetXmlDocumentByUrl(String Url)
botbodyblackshadow