Lars Winnerbäck flytter summerturneen til 2021

Dette var naturligvis en veldig tung beslutning å ta. Det var selvsagt ikke planen for sommeren 2020. Å flytte en stor og etterlengtet turné er ingen enkel avgjørelse å ta og, vi har full forståelse for at mange billettkjøpere har planlagt sommeren sin etter konsertene.

Å gjennomføre en så stor turné involverer hundrevis av mennesker, en enorm mengde teknikk, transport og mye annet. Akkurat nå er vi ikke i en situasjon hvor vi kan gjennomføre konserter i Norge og vi vet ikke når det forbudet kommer til å oppheves. Derfor føler vi oss tvunget til å ta den beslutningen nå, uansett hvor vanskelig og trist det er. Vi håper på forståelse for at situasjonen er helt unik, også for oss, og at vi har tatt riktig beslutning.

"Det känns enormt tungt att skjuta delar av turnén. Tufft för musiker och tekniker, och tråkigt för publiken. Men jag har full förståelse för att det måste göras. Jag ser fram emot festivalerna och en revanschsommar 2021”, sier Lars Winnerbäck.

 

INFO OM BILLETTER TIL VULKAN OPEN AIR 2020

Lars Winnerbäck på Vulkan er flyttet fra fredag 21. august 2020 til fredag 20. august 2021. Stein Torleif Bjella som også skulle spille 21. august er flyttet til Vulkan Open Air dagen etter, 22. august, sammen med Dumdum Boys og Oslo Ess. 
 
Kjøpte billetter gjelder fremdeles og her er tre valg:
  1. Billetten er gyldig til Lars Winnerbäck på Vulkan Open Air fredag 20.august 2021
  2. Billetten kan overføres til konserten med Dumdum Boys og Oslo Ess den 22.august 2020. Her vil også Stein Torleif Bjella spille som opprinnelig skulle spille fredag 21.august.
  3. Billetten refunderes ved utsalgsstedet innen 06.04.2020
Om ny dato ikke passer kan du få refundert ved å ringe Ticketmaster Norge på 22 82 81 97 eller fylle ut kontaktskjema her.
Hvis du har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgssted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.
Refunderingsfrist: Innen 06.04.2020
NB! Serviceavgiften refunderes ikke
botbodyblackshadow