Lars Winnerbäck slipper ny musikk og arenaturné

Ventetiden er over! Lars Winnerbäck slipper nytt album 27. september og i høst besøker han Oslo Spektrum på sin arenaturné. 

2019 blir et skikkelig Winnerbäck-år. Den 27. september slippes et nytt album og til høsten blir det arenaturné i Norge og Sverige. Turnépremieren blir i hans gamle hjemby Linköping, og avsluttes når Winnerbäck for første gang spiller i Globen i Stockholm. 23. november spiller han i Oslo Spektrum.

- Jeg har hatt en veldig rolig og inspirerende høst og vinter. Plata som kommer har enda ingen tittel, men den blir en roadtrip gjennom Sverige, kjærligheten, det sosiale klimaet, døden og aplene, sier Lars Winnerbäck 

Det har gått over 20 år siden Winnerbäck debuterte som artist med albumet «Dans med svåra steg». Med like deler melankoli som popsanger har han med 11 album satt fingeren på en hel generasjons følelser. Det tre år siden Winnerbäck slapp det kritikerroste albumet «Granit och morän». 

Med på høstens turné blir et eminent band bestående av: Jerker Odelholm – bass, Staffan Johansson – gitar, Carl Ekerstam – gitar, Therese Johansson – gitar/sang, Jonna Löfgren – trommer, og Tomas Hallonsten – keyboard.

botbodyblackshadow