The Dogs VS Oslo Ess live på Facebook!

Lørdag 18. april klokka 20:00 kan fansen få oppleve to av Norges feteste liveband fra sofaen hjemme i sin egen stue. The Dogs og Oslo Ess har et godt knippe godlåter på lur og sparer ikke på kruttet(!), og trengte god plass for å slå seg løs.

Støtt konserten gjennom Vipps: 111111
Støtt The Dogs gjennom Paypal: tinyurl.com/TheDogsPayPal
Støtt Oslo Ess gjennom Paypal: tinyurl.com/OsloEssPayPal

- Vi er jo like mange medlemmer i bandet som et gjennomsnittlig nordnorsk skolekorps, så da måtte det enten bli Ekebergsletta eller hustak for å overholde avstandsreglene, sier Kristopher Schau.

The Dogs startet 2020 med å gi ut sitt 9. studioalbum og skulle i tradisjon tro turnere Norge både på våren og til sommeren. Denne tradisjonen ble avbrutt av Covid-19 viruset som stengte ned Norge i midten av mars.

På et hustak på hemmelig lokasjon i Oslo møter de et av Norges mest erfarne «takband». 2020 er det også 10 år siden Oslo Ess holdt sine første konserter, blant annet på noen av byens tak, og siden den gang har de satt norske konsertrekorder, toppet VG-lista flere ganger og befestet seg som et av de største norskspråklige rockebandene som tåler sammenlikning med de største i rockehistorien.

- Denne pandemien stopper SELVFØLGELIG ikke landets to mest aktive rockeband. Og selv om vi ikke kommer til å se fansen, gleder vi oss skikkelig til å spille sammen igjen og skape en så god som mulig konsertliknende opplevelse, som vi alle savner om dagen, forteller Åsmund Lande.

botbodyblackshadow